logo-agrarni-fond-white-big

Одржан састанак са представницима компаније „Доа Консалтинг д.о.о.“

Данас је у градској управи Града Требиња одржан радни састанак са представницима компаније „Доа Консалтинг д.о.о. “ и министром спољне трговине и економских односа господином Сташом Кошарцем. Радном састанку је поред градоначелника, господина Мирка Ћурића, замјеника градоначелника, господина Дражена Бошковића, начелника одјељења за туризам, привреду и предузетништво, господина Бојана Вучуревића, присуствовао и директор Аграрног фонда, господин Веселин Дутина.

„Доа Консалтинг д.о.о.“ је компанија основана 2018. године у Сарајеву, а дуги низ година успјешно послује у Турској. Главна мисија компаније је пружање потпуне подршке страним и домаћим компанијама које желе да послују на тржишту БиХ.

На састанку се разговарало о потенцијалним улагањима у привреду града Требиња. Оно што је посебно важно и интересантно за наш Фонд је то што су представници компаније изразили заинтересованост за улагања у пољопривредну производњу, конкретно пластеничку производњу поврћа .

Господин Дутина је током разговора са директором компаније господином Махмутом Гувеном презентовао план и програм рада Аграрног фонда, а затим је господин Гувен посјетио Херцеговачку кућу и упознао се са радом и принципима на основу којих иста послује.

Морамо напоменути да су представници компаније изразили и спремност да се упознају са локалним компанијама и произвођачима како би се покушала остварити сарадња са тржиштем Турске.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email