logo-agrarni-fond-white-big

Конференција „Заштита географског поријекла и брендирање домаћих производа“

Јуче је у Бијељини у организацији Подручне привредне коморе одржана Конференција „Заштита геогрaфског поријекла и брендирање домаћих производа“, која је имала за циљ да окупи све релевантне представнике из земље и региона који су током панел дискусије разговарли о важности брендирања домаћих производа као и о заштити географског поријекла истих.

На позив Привредне коморе, као панелиста, учествовао је и директор Аграрног фонда Града Требиња, Веселин Дутина, са темом о Херцеговачкој кући, гдје се разговарало о томе како је покренута та прича и како је уопште дошло до идеје развоја Херцеговачке куће.

Поред директора Дутине, учешће у панел дискусији узели су и гдин. Вељко Јовановић, савјетник предсједника Привредне коморе Србије, затим директор Регионалне привредне коморе Јабланичког и Пчињског управног округа, гдин. Горан Јовић, представници Министарства пољопривреде Републике Српске, представници удружења „Семберски купус“, затим представници Привредне коморе Бијељине као и други релевантни учесници. Укупно је било преко 50 учесника на самој панел дискусији.

Конференцију је отворио министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара Босне и Херцеговине, гдин. Сташа Кошарац.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email