logo-agrarni-fond-white-big

Jавни позив за побољшање адаптације на климатске промјене у примарној пољопривредној производњи у оквиру пројекта EU4AGRI-Recovery

Поштовани,
Овим путем Вас позивамо да аплицирате на Јавни позив за побољшање адаптације на климатске промјене у примарној пољопривредној производњи у БиХ.

Циљ овог Јавног позива је јачање отпорности пословних субјеката у сектору примарне пољопривредне производње, инвестицијом у алате и технологије који доприносе побољшању адаптације на климатске промјене. Кроз овај Јавни позив, Европска унија ће подржати пољопривредно-прехрамбене пословне субјекте који желе своје пословање учинити отпорнијим на климатске промјене, с циљем постизања одрживе пољопривреде, контролисане употребе природних ресурса и увођења добрих пракси.

На јавни позив могу се пријавити обрти/самостални предузетници, пољопривредне задруге, микро, мала и средња предузећа која се најкасније двије године прије објаве овог Јавног позива активно баве примарном пољопривредном производњом.

У оквиру овог Јавног позива на располагању је 1 милион КМ, а средства подршке по једној пријави могу износити од 30.000 КМ до 300.000 КМ (без ПДВ-а) и могу се користити само за финансирање прихватљивих трошкова.

Приједлог пројекта са потребном документацијом потребно је доставити искључиво путем онлине платформе  https://javnipoziv.undp.ba до 17.августа 2023. до 15h.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email