logo-agrarni-fond-white-big

Дутина: Потписан уговор са новим добављачем, сутра стиже роба у продавницу „Трећа доб“

Директор Аграрног фонда Требиње Веселин Дутина данас је организовао прес конференцију на којој је демантовао информације које је народни посланик Небојша Вукановић јуче објавио на свом блогу а односе се на стање у продавници “Трећа доб”, којом газдује Аграрни фонд.

“Ријеч је о класичној дезинформацији јавности од стране народног посланика Небојше Вукановића, који је јуче посјетио нашу продавницу Трећа доб, називајући нас неспособним“, каже Дутина.

Директор Аграрног фонда истакао је да је чињеница да су рафови полупразни посљедњих петнаестак дана али, како је навео, за то има озбиљних разлога.

“Разлози се односе на кризу на свјетском тржишту и немогућност набавке основних животних намирница. На први тендер расписан у овој години око набавке прехрамбених производа јавио се само један добављач који је касније отказао сарадњу. Временски и жалбени рокови су били такви да се раније једноставно није могло завршити све везано за тендерску процедуру“, истиче он.

Каже да је рјешење око набавке робе за продавницу “Трећа доб” на помолу.

“За дан – два рафови ће поново бити пуни. Потписан је уговор са новим добављачем и већ сутра очекујемо да ће снабдјевеност бити значајно боља“, појаснио је .

Извор:Радио Требиње

facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button
messenger sharing button
whatsapp sharing button

Најновије из ове категорије:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email